Loading...

Vores mission er at fremme aktiviteter, der gør en forskel, er ambitiøse og understøtter mennesker, der brænder for det, de gør.

Bo Uggerhøj

Fondsdirektør

Bo Uggerhøj

Det gør vi ved blandt andet at prioritere projekter, hvor ildsjæle ved frivilligt arbejde ønsker at skabe noget, der giver glæde og sammenhold for andre. Og hvor mennesker støtter mennesker i en verden, hvor vi skal blive bedre til at tage os af hinanden. Vi glemmer heller ikke æstetiske kulturelle oplevelser, der formidles så bredt som muligt og indsatser, hvor energi og foretagsomhed er med til at udvikle løsninger til umiddelbar hjælp i forbindelse med humane og samfundsmæssige udfordringer.

Spar Nord Fonden Crowdfunding er et værktøj i tråd med det vi står for, et værktøj der giver mulighed for at fremme aktiviteter inden for vores fire hovedområder:

  • Aktiviteter, der medvirker til udvikling og sammenhold i lokalsamfundet
  • Kulturelle aktiviteter
  • Sociale formål
  • Udvikling, der er med til at løse samfundsmæssige udfordringer

2019

Spar Nord Fonden støtter og sponserer i hele Danmark

I 2019 blev det til:
705 donationer fra Spar Nord Fonden for i alt 58.788.519 kroner.

705

initiativer

58.788.519

DKK

Er du i tvivl om I kan benytte Spar Nord Fondens Crowdfunding platform?

Husk at jeres projekt skal være inden for rammerne af vores uddelingspolitik og husk at følge reglerne for Reward-Crowdfunding, som du finder under menuen Crowdfunding.

Læs mere her
Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk