Loading...

Dette projekt er allerede afsluttet og kan ikke længere støttes

Inventar til Manna-Thise Samlingshus

Manna-Thise Multihus S/I Afsluttet for 531 dage siden
101.000 kr. støttet ud af 100.000 kr.
Spar Nord Fonden
Brugerstøtte

Manna-Thise Multihus S/I blev indviet i 2007. Her er plads til Ungdomsklubben, Lokalhistorisk Arkiv og selve idrætshallen.I 2011 kom et knopskud på vestsiden af hallen, vores fitnesscenter.Nu skriver vi 2019 og der udvides igen, nemlig med et Samlingshus på sydgavlen af hallen

Plads til alle

Vores Samlingshus kommer til at rumme mange aktiviteter og har mange rum, hvor fællesskaber kan knyttes og dyrkes. Der bliver bl.a. afholdt fællesspisninger, og derfor søger vi om støtte til indkøb af borde og stole til festsalene, hvor der er plads til 240 brugere. Vi skal derfor have indkøbt 240 stole og 40 borde, så alle kan få en siddeplads, når maden skal nydes. Der er mulighed for at støtte projektet med 1.000,- kr. eller 5.000,- kr. Synes I ikke, det er de helt rigtige beløb, er I meget velkomne til at kombinere dem, eller benytte dem flere gange. Vi håber, rigtig mange vil være med til at støtte op om projektet.

Belønning 1: støt med 1.000 dkk

Sammen er vi stærke

Støt indsamlingen til inventar. Du/I kan vælge at støtte projektet med 1.000,- kr. Så vil dit/jeres navn blive nævnt på vores takkeskilt.

1 støtter

Belønning 2: støt med 5.000 dkk

Vi kan gøre det sammen

Støt projektet med 5.000,- kr. Så bliver dit/jeres navn nævnt på takkeskiltet, og du/I bliver inviteret med til indvielsen, så du/I kan se det færdige resultat.

15 støttere

Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk