Loading...

Dette projekt er allerede afsluttet og kan ikke længere støttes

Hospitalskoncert med Ole Kibsgaard, Kaya Brüel og Szhirley

Musikberiget/V. Lisbeth Sagen Afsluttet for 488 dage siden
50.050 kr. støttet ud af 50.000 kr.
Spar Nord Fonden
Brugerstøtte

Et hverdagsglimt fra MusikBeRigets arbejde - indfanget af Pamela Morales.

Hospitalskoncert med Ole Kibsgaard, Kaya Brüel og Szhirley

H.C. Andersen havde ret: ”Hvor ord svigter, taler musikken”. Det oplever folkene bag MusikBeRiget, når de hver uge, året rundt, træder ind på en hospitalsstue og finder instrumenterne frem. Ideen bag MusikBeRiget er kort fortalt, at et lille hold musikere går ”musikalsk stuegang” for kronisk syge børn og voksne. Når tonerne flyder fra violin, harpe og guitar, får patienterne et frirum. Smerter og bekymringer får et hvil. Projektet har eksisteret i 10 år. Det er non profit og båret af ildsjæle. Dit bidrag kan finansiere, at MusikBeRiget - med Rigshospitalet som ramme - i maj 2020 kan arrangere en skøn fælleskoncert for patienter og pårørende. MusikBeRiget stiller med et stærkt hold af musikere - og Ole Kibsgaard, Kaya Brüel, Szhirley har takket ja til at deltage som solister. Vi håber på din støtte - og har du lyst, kan du se mere her. I forbindelse med optagelserne til videoen skal lyde en stor tak til La Glace og 4Sound i København, som gjorde det muligt at overraske Jonas.

Ideen bag...

Violisten Lisbeth Sagen stiftede MusikBeRiget i 2009 – og kan i år fejre 10-års jubilæum. På utallige opfordringer fra patienter og pårørende markeres det nu med studieindspilning af kendte numre for både børn og voksne. Kaya Brüel, Szhirley og Martin Brygmann vil stå foran mikrofonerne. Desuden medvirker også Ole Kibsgaard som solist, som udover at være en fast del af MusikBeRiget også er producent, solist og guitarist på albummet. Det bliver et festfyrværkeri af skøn musik! Spar Nord-fonden har muliggjort indspilningerne - og fra maj 2020 vil musikken være tilgængelig på Spotify og lignende digitale platforme, hvilket har været et stort ønske hos brugerne. Intentionen er, at de selv kan vælge, når de har brug for en musikalsk timeout. Initiativtager Lisbeth Sagen udtaler: ”Jeg er så glad for, at Spar Nord-fonden har besluttet at finansiere, at MusikBeRiget kan gå i studiet. Det har været efterspurgt blandt vores brugere igennem flere år - og betyder, at de nu kan lytte til musikken, præcis når de har behov for det. Vi glæder os rigtig meget til at kunne præsentere den nye mulighed - og håber, at folk derude vil støtte op, så vi kan holde et brag af en release-koncert. Det ville være skønt at kunne give dem den oplevelse!” Et af de skønne numre, som patienterne ofte efterspørger - og som også skal indspilles - er ”Lyse nætter”. Du kan her opleve MusikBeRigets version i en optagelse fra SMILFONDENS familie-camp i Korsør 2019.

Hvad går mit bidrag til?

Dit bidrag kan finansiere, at MusikBeRiget får mulighed for at lave et brag af en release-koncert på Rigshospitalet i maj 2020. Vi vil fejre, at musikken nu er digitalt tilgængelig for brugerne - og give patienter og pårørende en skøn koncertoplevelse! Skabe en positiv fællesstund. Helt i MusikBeRigets ånd. Har du lyst til at vide mere om MusikBeRiget, kan du besøge vores hjemmeside: www.musikberiget.dk eller følge os på Facebook.

Belønning 1: støt med 50 dkk

Tak!

TAK! Med denne donation vil du blive nævnt i et samlet takkeopslag på MusikBeRigets facebookside, når indsamlingen er afsluttet.

20 støttere

Belønning 2: støt med 150 dkk

Digitalt takkekort med autografer

TAK! Med denne donation sender vi et digitalt takkekort til dig fra studieindspilningerne – med autografer fra bl.a. Kaya Brüel, Szhirley og Martin Brygmann.

9 støttere

Belønning 3: støt med 200 dkk

Digitalt takkekort og FB-tak

TAK! Med denne donation vil du modtage et takkekort fra studieindspilningerne - med autografer fra bl.a. Kaya Brüel, Szhirley og Martin Brygmann. Derudover vil dit navn blive nævnt i et samlet takkeopslag på MusikBeRigets facebookside, når indsamlingen er afsluttet.

31 støttere

Belønning 4: støt med 500 dkk

Invitation til koncert med ledsager

TAK! Med denne donation inviteres du og evt. ledsager til release-koncert på Rigshospitalet i maj 2020.

10 støttere

Belønning 5: støt med 1.000 dkk

Invitation til koncert og "meet and greet" med folkene bag MusikBeRiget

TAK! Med denne donation inviteres du og evt. ledsager til release-koncert på Rigshospitalet i maj 2020 - med efterfølgende mulighed for at hilse på musikerne bag MusikBeRiget.

4 støttere

Belønning 6: støt med 1.500 dkk

Takke-video fra MusikBeRiget

TAK! Med denne donation modtager du som tak en personlig og musikalsk takke-video fra musikerne bag MusikBeRiget.

5 støttere

Belønning 7: støt med 10.000 dkk

Logo på hjemmeside og koncertinvitation

TAK! Med denne donation får du navn og evt. firmalogo på MusikBeRigets hjemmeside www.musikberiget.dk, samt inviteres til release-koncert på Rigshospitalet i maj 2020, sammen med op til tre ledsagere.

Belønning 8: støt med 20.000 dkk

Foredrag og logo på hjemmeside

TAK! Med denne donation modtager du et foredrag med musikindslag v/initiativtager Lisbeth Sagen. Det sker i din virksomhed (i Danmark) og arrangementet kan tilpasses målgruppen. Varighed 30-45 min. Du vil desuden få navn/og evt. firmalogo på MusikBeRigets hjemmeside.

Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk