Loading...

Dette projekt er allerede afsluttet og kan ikke længere støttes

Juelsminde Padel tennis

Juelsminde Naturlegeparks Venner Afsluttet for 487 dage siden
101.500 kr. støttet ud af 100.000 kr.
Spar Nord Fonden
Brugerstøtte

Padle Tennis er en af de hurtigst voksende sportsgrene. Juelsminde har brug at tiltrække unge mennesker til byen, og skabe positivitet og interesse om byen.Naturlegeparken, kan se fordele og synergier, ved at vi etablere 2 padel baner sammen med legeparken.

HVORFOR PADEL TENNIS

Ny og hastigt voksende sport i DK. Børn og voksne kan lege samtidig. Rammer alle målgrupper, både unge som ældre. PADEL FORDELE Nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketcher sport. Det kræver mindre styrke og teknik, dvs. let for børn og begyndere. Padel er ikke så hårdt fysisk som f.eks. tennis, badminton, squash og fodbold, dvs. færre sportsskader. Padelbaner fylder mindre end tennisbaner, 2 Padelbaner kan erstatte en tennisbane. Det er en social sport, da det oftest spilles af 4 spillere. Padel har 2-3 gange mere effektiv spilletid end tennis.

FAKTA OM NATURLEGEPARKEN

Juelsminde Naturlegepark skal placeres på arealet og bakken nedenfor Hotel Juelsminde Strand. Parken skal drives og etableres af Foreningen Juelsminde Naturlegeparks Venner. Der er tale om et ambitiøst projekt, som forhåbentlig vil trække besøgende fra et stort opland fra Århus i nord til Kolding i syd. Det er også en del af formålet at medvirke til at børnefamilier igen har lyst at bosætte sig i Juelsminde, samt at Legeparken kan medvirke til at gøre byen endnu mere attraktiv for turister. Legeparken kommer til at indeholde legeredskaber med gittertunneler og rutsjebaner, Færgen ”Julle", en tarzanbane, naturfitness, svævebane, multibane, og forhåbentlig 2 padel tennis baner.

Belønning 1: støt med 500 dkk

Støt med 500,-

Invitation til deltagelse i indvielse af de nye padelbaner, samt 2 madbilletter på åbningsdagen.

7 støttere

Belønning 2: støt med 1.000 dkk

Støt med 1000,-

Invitation til deltagelse i indvielse af de nye padelbaner, samt 2 madbilletter på åbningsdagen og deltag i lodtrækningen om en padelkamp mod Lars Christiansen.

8 støttere

Belønning 3: støt med 5.000 dkk

Støt med 5000,-

Invitation til deltagelse i indvielse af de nye padelbaner, samt 2 madbilletter på åbningsdagen, deltag i lodtrækningen om en padelkamp mod Lars Christiansen og få dit navn på sponsortavlen i madpakkehuset.

14 støttere

Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk