Loading...

Dette projekt er allerede afsluttet og kan ikke længere støttes

Uniformer til Sønderjysk Pigekor

Sønderjysk pigekor og drengekor Afsluttet for 85 dage siden
50.000 kr. støttet ud af 50.000 kr.
Spar Nord Fonden
Brugerstøtte

Sønderjysk Pigekor oplever stigende medlemstal og dermed et større behov for uniformer til sangerne. Grundet coronakrisen er vores økonomi i bund, og vi håber, at crowdfunding kan hjælpe os, så vi kan klæde vores sangere ordentligt på - til glæde for både dem og vores publikum.

Belønning 1: støt med 250 dkk

CD med Sønderjysk Pigekor og Drengekor

Hør Sønderjysk Pigekor og Drengekor på denne smukke CD, hvor koret synger et blandet repertoire af dansk og udenlandsk kormusik.

38 støttere

Belønning 2: støt med 500 dkk

Billet til Sønderjysk Pigekors julekoncert d. 20. december 2020 eller Lyskoncert d. 4. maj 2021

Sønderjysk Pigekor afholder hvert år 2 populære koncerter i Sct. Marie Kirke, Sønderborg. Vi tilbyder billet til en af disse.

18 støttere

Belønning 3: støt med 1.000 dkk

Koncert, CD og eksponering

Få billet til en af korets koncerter d. 20. december 2020 eller 4. maj 2021, modtag korets CD "Lux Aeterna" og få dit (firma)navn eksponeret på vores hjemmeside og sociale medier

12 støttere

Belønning 4: støt med 10.000 dkk

Indslag med Sønderjysk Pigekor

Få et udsnit af Sønderjysk Pigekor til at give et musikalsk indslag ved en given lejlighed i din virksomhed / privat - 15-20 min. (KUN i Sønderborg Kommune og skal afstemmes med korets øvrige kalender)

1 støtter

Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk