Loading...

Dette projekt er allerede afsluttet og kan ikke længere støttes

Valkyriens nye Badeanlæg på havnen ved Sdr. Mole i Køge

Køge Vikingelaug Valkyrien Afsluttet for 810 dage siden
53.100 kr. støttet ud af 53.100 kr.
Spar Nord Fonden
Brugerstøtte

KØGE KYST projektet har foranlediget, at vi er tvunget til at flytte, da vores areal skal anvendes til andre formål. Der er fundet en yderst tilfredsstillende løsning. Køge Kyst har fået bygget en platform hvor på vi kan opføre et nyt badeanlæg. Til dette søger vi støtte.

Køge Vikingelaug Valkyrien

Du kan læse mere om Køge Vilingelaug Valkyrien på vores hjemmeside: http://www.valkyrien-koege.dk På vegne af bestyrelsen, Lars Kemp, Gælder (kasserer)

Belønning 1: støt med 200 dkk

Valkyrien tilbyder til gengæld

Modydelse nr. 1

  • 200 kr.: Invitation til deltagelse i indvielse af det nye badeanlæg, samt navn på Valkyriens hjemmeside under crowdfundere.

43 støttere

Belønning 2: støt med 500 dkk

Valkyrien tilbyder til gengæld

Modydelse nr. 2

  • 500 kr.: Invitation til deltagelse i indvielse af det nye badeanlæg, navn på Valkyriens hjemmeside under crowdfundere samt 2 x prøvebadninger med efterfølgende saunagus på aftalte crowdfundings dage.

7 støttere

Belønning 3: støt med 2.000 dkk

Valkyrien tilbyder til gengæld

Modydelse nr. 3

  • 2.000 kr.: Invitation til deltagelse i indvielse af det nye badeanlæg, navn på Valkyriens hjemmeside under crowdfundere samt 1 års medlemskab af Valkyrien i det nye badeanlægs første sæson.

8 støttere

Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk