Loading...

Dette projekt er allerede afsluttet og kan ikke længere støttes

Rock For Hjemløse

Storbyhjem Afsluttet for 827 dage siden
32.700 kr. støttet ud af 32.700 kr.
Spar Nord Fonden
Brugerstøtte

Rock For Hjemløse løber af stablen lørdag d. 5. januar 2019. Her vil en række etablerede musiknavne spille for at samle penge ind til de, der lever på gaden og mangler tag over hovedet. Initiativet kommer fra et usædvanligt samarbejde mellem en ejendomsmægler og en rockmusiker.

Rock For Hjemløse

Jesper Binzer, Johan Olsen og Søren Sko samt Electric Guitars med guitaristerne Søren Andersen og Mika Vandborg i front som husorkester. Simon Jul som konferencier. Det er det foreløbige program, som venter de, der køber billet til Rock For Hjemløse 2019. Yderligere et navn vil blive tilføjet plakaten. Idéen til Rock For Hjemløse blev født, da ejendomsmægler Camilla Lindhard sidste år så dokumentarprogrammet 52 dage som hjemløs på DR. Her flyttede journalist Toke Riskjær på gaden uden penge eller dankort for at leve som hjemløs. Som både beboer og mægler på Vesterbro var Camilla vant til at se alle slags mennesker og dagligt opleve bylivets sammensatte mangfoldighed. Men dokumentarens direkte indblik i, hvordan det er at leve som hjemløs, gjorde alligevel dybt indtryk. Camilla fik sin mand, guitarist og producer Søren Andersen, til at se programmet, og de fik begge lyst til at gøre en forskel.”Det føltes så urimeligt,” siger Camilla Lindhard. ”Her sad jeg som ejendomsmægler og formidlede hjem til de, som har pengene til det, og så føltes det som om, jeg intet kunne gøre for de, som virkelig ikke har tag over hovedet. Søren og jeg blev enige om, at hvis vi kunne gøre bare en lille forskel, ville vi gøre det. Og så opstod idéen om at lave en støttekoncert. Gennem Sørens mange år som musiker har han spillet med mange store danske navne, og heldigvis sagde de ja til at hjælpe, da han ringede til dem.” Spillestedet Hotel Cecil har udlånt deres lokaler til formålet. Hele overskuddet fra aftenen går ubeskåret til hjemløse og doneres via projektet Hellebroen. Når du støtter denne koncert vil dit bidrag gå til foreningen Hellebro, der arbejder for bolig, uddannelse og beskæftigelse til unge hjemløse.

Belønning 1: støt med 100 dkk

Dit navn vil fremgå som bidragsyder på hjemmesiden

Med denne donation vil dit navn blive offentliggjort på hjemmesiden, som bidragsyder.

7 støttere

Belønning 2: støt med 1.000 dkk

Dit navn/firmanavn vil fremgå som bidragsyder på hjemmesiden og koncerten

Med denne donation vil dit navn/firmanavn blive offentliggjort på hjemmesiden og du vil få dit navn/firmanavn eksponeret ved koncerten.

2 støttere

Belønning 3: støt med 10.000 dkk

Få 2 koncertbilletter og t-shirt med kunstnernes autografer

Med denne donation vil du modtage 2 stk. billetter til koncerten og få 2 stk. t-shirts med de optrædende artisters autograf.

Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk