Loading...

Dette projekt er allerede afsluttet og kan ikke længere støttes

At leve i en kasse

Cirkus Liberty Afsluttet for 382 dage siden
7.400 kr. støttet ud af 7.375 kr.
Spar Nord Fonden
Brugerstøtte

Foreningen Cirkus Liberty laver cirkus med børn, unge og voksne.Vores unge artister arbejder med en nycirkus forestilling, der handler om at leve i en kasse, at turde gå ud af kassen, at byde andre ind i kassen.De ønsker sig en kube af træ til at lave akrobatik på.

De unge og nycirkus

Vi arbejder både med traditionelt cirkus, hvor der trænes tricks indenfor alle cirkusdiscipliner og med nycirkus, hvor der arbejdes med at opsætte forestilling med et tematisk udtryk; altså med mere teater. Vores unge er meget optagede af at kunne give udtryk for værdier og holdninger gennem deres passion for cirkus. De opdager hvordan de kan bruge kunsten som refleksion over deres væren i verden.

Samarbejde

Morsø Produktionsskole har hjulpet os med at udvikle kuben. Deres elever laver den til os, når vi har samlet pengene ind. Og selvfølgelig bliver produktionsskoleeleverne inviteret til forestillingen.

Belønning 1: støt med 100 dkk

Støt kuben

En stor tak til dig, der vælger at støtte os. Vi belønner med:

  • Navns nævnelse på vores hjemmeside under crowdfundere

14 støttere

Belønning 2: støt med 400 dkk

Støt kuben

En stor tak til dig, der vælger at støtte os. Vi belønner med:

  • 2 billetter til forestillingen
  • Navns nævnelse på vores hjemmeside under crowdfundere

5 støttere

Crowdfunding.sparnordfonden.dk benytter cookies for blandt andet at kunne udarbejde statistik og for at kunne optimere. Indsigten anvendes til løbende optimering af siden.
Accepter Luk